Om SFD Skandinavisk Möbeldesign

 

Det viktigaste för oss är:

Dina behov är det viktigaste för oss. De hjälper oss att skapa och utveckla möbler som kan bättre uppfylla dina förväntningar. Våra produkter syftar till att tillfredsställa även de mest krävande kunden. Tack för alla åsikter och förslag!

Naturen inspirerar oss att designa och skapa våra möbler och tillbehör. Vi brukar hitta och använda riktigt, glömd och ’oönskad’ trä som rå material, eftersom den har en naturlig skönhet som inte kan hittas någon annanstans.

Vi strävar efter perfektion i vårt arbete. Därför söker vi ständigt nya former, bättre lösningar och unika material. Med all sin kreativitet och skicklighet utvecklar våra designers möbler som är funktionella och har extraordinär karaktär.
Våra produkter är tillverkade av våra skickliga hantverkare som använder trä av högsta kvalitet. Hårt arbete och hög precision lyfter fram den naturliga skönheten i materialet.

Dina behov är det viktigaste för oss. Dem leder odd under sökandet efter nya och bättre produkter, deras unika karaktär och funktionalitet. Allt vi gör gör vi för er.

 

Naturen inspirerar oss att designa. Vi brukar hitta och använda riktigt, glömd och ’oönskad’ trä som rå material.

Vi strävar efter perfektion i vår arbete. Vi skåpar våra produktr med nya, smakfulla och moderna former.

 

Vår produkter är tillverkade av högsta kvalitet trä, gjord av hantverkare med kärlek till konsten.

MÖBLER I SKANDINAVISK STILL

Möbler SFD Skandinavisk Möbeldesign – Vi skapar våra produkter med kärlek till naturen, med ekologiska idéer men också med snygga, smakfulla och moderna former. SFD hittar och använder riktigt, glömd och ’oönskad’ trä som rå material. Varje produkt som soffbord, matbord eller tavlor är tillverkat individuellt efter kundens beställning. Enkelhet är vårt motto, det är i detaljerna vi finner skönheten.

”En dag önskade jag att sätta mig vid ett riktigt träbord, då uppstod iden som blev SFD”

                                                                                                      Grundaren av SFD

Pin It on Pinterest